Kod Haftası (Code Week) - 2023 Etkinlikleri

Bakanlığımız tarafından Kod Haftası (Code Week), etkinlikleri kapsamında 2023 yılı teması "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" olarak belirlenmiştir. Kod Haftası, 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup okullarımız ve ilgili Bilişim Teknolojileri, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri, Matematik ile tüm branşlardan öğretmenlerimizin düzenleyecekleri kodlama etkinlikleri ile kodlama eğitiminin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacaktır.

13.10.2023 71

İlimizde kod haftası etkinlikleri 01 - 30 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Okullarımızda Kod Haftası (Code Week) kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerde kullanılacak ortak kod; MisKod-Amasya dır.

Cumhuriyetimizinyüzüncü yılı, mebyegitek, MisKod, Amasya, codeweek, codeweekturkiye etiketlerini etkinliklerimizde kullanabiliriz.

Kod Haftası (Code Week) etkinlikleri kapsamında kullanabileceğiniz döküman linkleri aşağıda verilmiştir.

13-10-2023

Kaynak: https://miskod.meb.gov.tr/www/codeweek2023/icerik/16